Google
 
Web oil-gas-career.blogspot.com

Sunday, July 30, 2006

Welcome to Oil and Gas Career



Selamat datang ke oil-gas-career ni. Saya baru je ada inisiatif untuk buat website. Nak buat topic internet marketing, internet money making ramai orang dah buat. Jadinye saya buat topic berkenaan kerja 'oil and gas' + offshore + petronas + yg bersangkutan'. Ianya bersangkutan dengan kerja saya sekarang ni. Tak tau dengan sambutan macam mana. Syok sendiri ke atau ade orang lain baca. Kalau ader sambutan, next posting saya akan kongsi cerita pasal kerja, offshore, tips macam mana nak dapat kerja oil and gas, pengalaman kerja di negara orang, step berjaya dalam career oil and gas. Macam-macam lagi nak cerita..

So harap, para pelawat dapat bagi comment, kritikan (biarlah yg membina), ulasan, kongsi pengalaman. Segala info amat dihargai.


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hmm.. bagus gak topic ni.. lain dari yg lain.. tapi kurang info lagi.. patut tambah lagi.. adioss

8:41 pm  
Anonymous Anonymous said...

website kaler itam.. patut tukar kaler kuning cam petronas.. baru kena.. ko kejer petronas ke?

9:04 pm  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Web Counter
Web Counter